Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

V Michalovciach vyčíňal opitý vodič: Zdemoloval značku, nabral dve autá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MICHALOVCE – Do dvoch áut narazil a po dopravnej značke prešiel v utorok (12.8.) popoludní v Michalovciach 37-ročný vodič vozidla zn. VW Passat.

 "Po nehode policajti vodiča vyzvali na vykonanie dychovej skúšky, pričom mu bola nameraná hodnota 1,14 mg/l alkoholu v dychu (2,38 promile). Vodiča umiestnili do cely policajného zaistenia," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Vodič z Michaloviec najprv na parkovisku pri polyfunkčnom objekte na Okružnej ulici narazil do zaparkovaného vozidla zn. Peugeot a následne na trávnatej ploche prešiel po dopravnej značke Daj prednosť v jazde. Ani to ho však nezastavilo. Na ďalšom parkovisku pri obytnom bloku narazil do vozidla zn. Audi A6 a pri parkovaní svojho auta navyše poškodil ďalšie vozidlo zn. Peugeot. Na autách a dopravnom značení vznikla podľa polície celková škoda 2250 eur.

Poverený príslušník policajného dopravného inšpektorátu v Michalovciach vodiča obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Hrozí mu trest odňatia slobody až na jeden rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu