Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

17-ročná gymnazistka sa utopila v kúpeľni!

Diana Haffnerová († 17) sa utopila v kúpeľni. Zobraziť galériu (3)
Diana Haffnerová († 17) sa utopila v kúpeľni.

SENEC - Dráma s hrozným koncom! Diana Haffnerová († 17) zo Senca si išla do kúpeľne umyť hlavu. Našli ju až po niekoľkých hodinách - mŕtvu. Utopila sa! Polícia cudzie zavinenie na jej smrti vylúčila. Rodina, učitelia a spolužiaci gymnazistky sú v šoku.

Nešťastná udalosť sa odohrala v utorok. V kúpeľni rodinného domu, v tichej uličke Senca. „Diana bola kvôli bežnému ochoreniu doma. Okolo obeda si išla do kúpeľne umyť hlavu. Stratila vedomie. Voda stále tiekla... Spadla tak nešťastne, že sa utopila,“ povedal partner Dianinej matky, ktorá je z náhlej smrti jedinej dcéry v šoku. V osudnej chvíli nikto nebol doma. Blízki ju našli až v podvečer. „Snažili sme sa Dianu oživiť, ale márne. O mesiac mala osláviť 18. narodeniny,“ dodal zronený muž.

„Polícia cudzie zavinenie vylúčila,“ informovala o krutom osude dievčaťa bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová. Spolužiaci mŕtvej gymnazistky neskrývajú slzy. „Chcela byť herečkou. Od piatich rokov tancovala. Zamerala sa na moderné tance. Naposledy sme sa videli deň pred nešťastným utorkom,“ povedala s plačom Dianina dobrá kamarátka Andrea Krchňáková (17). Na budove Gymnázia Antona Bernoláka v Senci veje čierna zástava. Dianu majú pochovať dnes.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu