Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivý výlet do Talianska v prvý deň prázdnin: Syn (13) našiel Milana (†41) mŕtveho!

Milan R. Zobraziť galériu (2)
Milan R. (Zdroj: Foto: tribunatreviso.gelocal.it)

TREVISO – Talianskom otriasa prípad Slováka Milana R. (†41), ktorého mŕtveho našiel len 13-ročný syn. Muž pracoval ako kamionista a so svojím dieťaťom sa vybral na výlet. Večer sa uložili v kabíne spať, ráno zažil syn nepredstaviteľný šok. Našiel už len nehybné otcovo telo. Nedokázal mu pomôcť, muž zomrel v noci na infarkt.

Otec, ktorý živil rodinu ako vodič kamiónu, sa vybral na ďalšiu pracovnú cestu. Svojho syna zobral so sebou na výlet. Chcel mu ukázať svoju prácu, ale aj mnoho krásnym miest. Mala to byť pánska jazda dvoch chlapov. Výlet sa ale skončil tragicky v Trevise.    

Do mesta prišli otec so synom večer. „Necítim sa veľmi dobre, idem si ľahnúť,“ spomína syn na otcove slová z osudného večera. Milan sa uložil spať, neskôr si ľahol odpočinúť si aj syn. Ako informuje tribunatreviso.gelocal.it, chlapec sa prebudil približne o šiestej ráno, no zažil nepredstaviteľný šok.

Otca začal budiť, no ten sa nehýbal. Tušil, že sa s ním stalo niečo zlé. Milan len nehybne ležal. Chlapec okamžite zalarmoval iného kamionistu, ktorý parkoval obďaleč. Ten mu pohotovo prišiel na pomoc a pokúšal sa svojho zahraničného kolegu oživiť. Hneď zavolal záchranárov a políciu. Zdravotníci už len skonštatovali smrť Slováka.

Za nešťastím je infarkt, ktorý dostal muž v spánku. O chlapca sa postarali policajti a odviedli ho z parkoviska, kde zomrel jeho otec. Skontaktovali jeho mamu. Pre chlapca do Talianska prišiel jeho starší brat. Už sú doma, no mužovo telo je ešte stále v Taliansku. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu