Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na sociálnu pracovníčku zaútočilo 15 psov

Po návšteve rodiny Štrkáčovcov v Turí leží Eva Ryantová (48) v žilinskej nemocnici Zobraziť galériu (2)
Po návšteve rodiny Štrkáčovcov v Turí leží Eva Ryantová (48) v žilinskej nemocnici

ŽILINA - Ďalší útok psov na človeka! Sociálna pracovníčka Eva Ryantová (48) zo Žiliny len o vlások unikla smrti. Pri návšteve rodiny Štrkáčovcov v Turí na ňu zaútočilo asi 15 psov, jeden z nich sa jej zahryzol do nohy! E. Ryantovú museli hospitalizovať na infekčnom oddelení žilinskej nemocnice.

rómskej rodine nechodí do školy 5 detí. Išla som tam preto na šetrenie. Rozprávala sa so mnou matka detí, keď sa ku mne priblížilo asi 15 psov. Ani neviem, ako sa to všetko zomlelo, len som zrazu zacítila cvaknutie do nohy,“ s plačom hovorí E. Ryantová. Podľa jej slov domáci sa vôbec nesnažili brániť ju, len sa prizerali. „Nastúpila som rýchlo do auta a išla preč. Hneď som navštívila lekára,“ narieka pani Eva, ktorú hospitalizovali na infekčnom oddelení v žilinskej nemocnici. „Pacientka má za sebou prvú vakcináciu proti besnote. Pretože sa nedá určiť, ktorý pes ju pohrýzol, veterinár ani nemôže vyšetriť zviera na besnotu,“ povedal primár oddelenia Igor Štúr.

Pracovník Regionálnej a veterinárnej správy v Žiline Jozef Harvan nám potvrdil, že rodina nemá psov zaočkovaných. „Z infekčného oddelenia od nás budú žiadať, či bol pes očkovaný. Pôjdeme tam s policajtmi, lebo je to agresívna rodina,“ uviedol. Napadnutá žena sa ešte nerozhodla, či podá trestné oznámenie. „Som v šoku,“ dodala. O agresivite tejto rodiny sme sa presvedčili aj my na vlastné oči. „Vypadnite, lebo vás zabijeme, aj vašu matku!“ kričal na nás muž a začal trieskať po aute nám aj štábu televízie JOJ.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu