Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Smer odštartoval oslavy MDŽ: Zranený premiér zabodoval týmto vtipom o nevere!

Robert Fico počas podujatia pri príležitosti osláv Medzinárodného dňa žien Zobraziť galériu (8)
Robert Fico počas podujatia pri príležitosti osláv Medzinárodného dňa žien (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ako to už býva zvykom, strana Smer nedá dopustiť na oslavy MDŽ a pravidelne sa pred týmto sviatkom vydáva po slovenských mestách, aby sa jej predstavitelia osobne poďakovali všetkým ženám. Výnimkou nie je ani tento rok, kedy šnúru akcií odštartovali v pondelok na východe Slovenska v Michalovciach a stihli už absolvovať aj Skalicu, Senicu či Nitru. Samozrejme nikdy nechýba ani hudobný sprievod, známi moderátori a hlavne dobre naladení politici. Napriek tomu, že má premiér Robert Fico operovanú achillovku a pri chôdzi používa barly, na jeho zmysle pre humor sa to nijako neodrazilo a chrlil jeden vtip za druhým.

Robert Fico so svojimi ministrami a členmi strany Smer pravidelne spríjemňujú dámam ich sviatok. Stávajú sa z nich dokonalí džentlmeni a dokonca sa sem-tam u nich prejaví aj zabávačský duch. Ten sa nedá uprieť najmä samotnému premiérovi, ktorý aj v utorok v Skalici pobavil ženy napríklad takýmto výrokom: „Mal som pokyn od režiséra, že som mal dobehnúť na pódium, zoskočiť, prísť medzi vás a vybozkávať a vyobjímať vás. Nechám to asi na budúci rok na Kaliňáka."

Ako uviedol denník Sme, rovnaký sľub dával vlani aj predvlani, ale zatiaľ ho nesplnil. Tentokrát to mal o to ťažšie, že ho trápi zranená noha, ale na dobrej nálade u neho nebolo badať žiadnu zmenu.

Premiér Fico s ortézou a barlou
Zobraziť galériu (8)
Premiér Fico s ortézou a barlou  (Zdroj: SITA)

"Bola jedna žena, ktorá mala veľmi rada mužov a raz mala na byte troch milencov naraz. Zhodou okolností prišiel manžel skôr domov, ako to býva. Milenci sa rozpŕchli po celom byte a ona sa stihla tak trošku poobliekať, sadla si do obývačky a čakala, čo bude. Manžel prišiel do obývačky k nej, sadol si, popíjali nejakú kávičku a ona sa takto utierala, že kde sú tí traja, kam sa poschovávali. Tak prvý našiel nejaké oblečenie v nejakej špajzi, tak došiel do tej obývačky: "Tak, panička, ten radiátor som Vám opravil, bude to za 10 euro". Ona ho vyplatila a hovorí si: Ježišikriste, prvý vybavený, kde sú ešte dvaja?" Druhý tak isto našiel niekde nejaké šaty, tak došiel: "Tak, panička, tak som sa Vám pozrel na tú kotolničku, to je úplne v poriadku, je to za 15 eur, úplne perfektne to bude fungovať." Vyplatila 15 eur a hovorí si: "Ešte jeden, ešte jeden, ten to musí nejako vymyslieť." Ten, chudák, bohužiaľ, nenašiel nijaké šaty, ale mali tam takú miestnosť, pracovňu, kde manžel mal také brnenie rytierske, také veľké, tak sa obliekol do toho brnenia, blbec, došiel do tej obývačky a pýta sa: "Dobrý deň, a dobre idem na hrad Branč?" znel jeden z premierových vtipov.

Netreba ani dodávať, že prítomné dámy v plnej sále poriadne pobavil a usmievali sa aj jeho kolegovia Pavol Paška, Peter Kažimír, Marek Maďarič či moderátor Martin Nikodým.

„Nejde o žiadnu politiku. Pozveme ženy, pripravíme im kultúrny program, snažíme sa im prihovoriť, vtipkujeme, hovoríme zábavné príhody, to je to, čo dnes ľudia potrebujú viac ako politikárčenie,“ uviedol na margo stretnutí so ženami predseda Smeru na webstránke strany.

Na nedostatok návštevníkov v Nitre sa Smer rozhodne nemohol sťažovať.
Zobraziť galériu (8)
Na nedostatok návštevníkov v Nitre sa Smer rozhodne nemohol sťažovať.  (Zdroj: SITA)

Na oslavách MDŽ nechýbajú ani muži.
Zobraziť galériu (8)
Na oslavách MDŽ nechýbajú ani muži.  (Zdroj: SITA)

Politici bavili prítomné dámy.
Zobraziť galériu (8)
Politici bavili prítomné dámy.  (Zdroj: SITA)

Robert Kaliňák vo svetle reflektorov.
Zobraziť galériu (8)
Robert Kaliňák vo svetle reflektorov.  (Zdroj: SITA)

Svoje vystúpenie mal aj predseda Národnej rady Pavol Paška.
Zobraziť galériu (8)
Svoje vystúpenie mal aj predseda Národnej rady Pavol Paška.  (Zdroj: SITA)

Robert Fico v plnom nasadení zabávača.
Zobraziť galériu (8)
Robert Fico v plnom nasadení zabávača.  (Zdroj: SITA)

Pri žiadnej oslave MDŽ nesmú chýbať kvety.
Zobraziť galériu (8)
Pri žiadnej oslave MDŽ nesmú chýbať kvety.  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu