Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bizarná havária na R1: Vodič nechápal, ako sa to, preboha, dostalo na cestu?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

NITRA - Tak toto tu snáď ešte nebolo! Seredskí hasiči vo štvrtok večer zasahovali pri naozaj kurióznej nehode, ktorú zapríčinil neosvetlený predmet na ceste. Na tom by zrejme nebolo nič nezvyčajné, keby nešlo o niečo, čo za normálnych okolností nájdete tak akurát v krčme či kasíne.

Vo štvrtok okolo 19:00 večer bola na rýchlostnej ceste R1 v smere do Nitry ohlásená dopravná nehoda osobného auta. Pre hasičov bežný výjazd, akých denne absolvujú niekoľko. Kuriozita, ktorá ich čakala na mieste, ich však šokovala. "Dopravnú nehodu zapríčinil neosvetlený predmet na vozovke (hrací automat), do ktorého narazil vodič osobného automobilu," uviedol hovorca KR HaZZ v Trnave Tomáš Bílik.

Ako sa automat z kasína či pohostinstva dostal na cestu v neprehľadnom úseku, ostáva veľkou záhadou aj pre vodiča. V aute v čase zrážky viezol aj dieťa, no ani jeden z nich sa našťastie pri náraze nezranil. "Osoby sa v čase príchodu hasičov na miesto udalosti nachádzali mimo vozidla bez viditeľných vonkajších zranení, boli pri vedomí a komunikovali," dodal Bílik. Hasiči miesto, kde ležal hrací automat, označili, aby do ledabolo odhodeného stroja nenabúral aj niekto ďalší.

Pri návrate z výjazdu, asi len jeden kilometer od miesta, kde automat ležal, si hasiči všimli ďalšie havarované auto. Jeho vodič údajne tiež narazil do neosvetleného predmetu na ceste. V tomto prípade už zrejme nie do stroja z kasína.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu