Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Je za smrťou Jessicy (✝5) nešťastná láska? Toto trápilo Rolanda (✝32), ktorý napálil do auta!

Rodičia Jessicy autonehodu prežili. Zobraziť galériu (4)
Rodičia Jessicy autonehodu prežili. (Zdroj: Foto: Facebook)

BORSKÝ MIKULÁŠ/BRATISLAVA - Iba päťročná Jessica tragicky zahynula pri autonehode, keď do vozidla, v ktorom sedela spolu s rodičmi, napálil hasič Roland (✝32). Stalo sa tak na Nový rok, iba štyri hodiny po polnoci, keď sa rodinka vracala zo silvestrovských osláv do Borského Mikuláša na Záhorí. Podľa medializovaných informácií vraj Roland nezvládol rozchod s priateľkou a pred nehodou barmanovi tvrdil, že túži zomrieť.

Denník Plus Jeden Deň uviedol, že poslednými známymi slovami Rolanda, ktoré povedal barmanovi na diskotéke v Šaštíne, boli: „Opi ma, alebo ma zabi!“ O pár hodín neskôr prešiel so svojím sedanom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s autom, v ktorom sa viezol Milan (30), jeho tehotná žena Gabriela (28) a ich dcérka Jessica.

Rolanda údajne veľmi trápil rozchod s priateľkou Katarínou, sympatickou blondínkou, s ktorou boli spolu až osem rokov. "Katka to ukončila preto, že sa ich vzťah nikam neposúval – neprišla ani svadba, ani dieťa. Dnes už má priateľa zo stredného Slovenska,“ povedala Katkina kamarátka denníku.

Škôlkarku Jessicu v piatok previezli do domu smútku v Borskom Mikuláši. Presný termín pohrebu zatiaľ nie je stanovený. Tehotná Gabriela stále zostáva v bratislavskej nemocnici na pozorovaní. Ona aj dieťatko sú však mimo ohrozenia.

Otca Milana síce z nemocnice už prepustili, ale rodinné nešťastie naňho veľmi doľahlo. So svojimi modlitbami chodí na miesto, kde prišiel o život jeho malý anjelik. Tu postavili aj kríž, pri ktorom horia sviečky.

Je za smrťou Jessicy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Je za smrťou Jessicy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Je za smrťou Jessicy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu