Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smrť si na ňu počkala: Kráska (†19) porazila rakovinu, potom zasiahol osud!

Zľava: Jade, Adam a Danny Zobraziť galériu (4)
Zľava: Jade, Adam a Danny (Zdroj: rossparry.co.uk, Ben Lack)

BRADFORD - Osud devätnásťročnej Britke Jade Bestovej vôbec nedoprial. Pred časom jej diagnostikovali rakovinu, čo dievčinu úplne zdrvilo. Na jej veľkú radosť sa jej podarilo uzdraviť, lenže smrť si ju predsa len našla. Zahynula pri autonehode.

Keď sa minulý rok Jade dozvedela že trpí zákerným ochorením, bola zdrvená. Bola však odhodlaná urobiť všetko pre to, aby sa z toho dostala. A podarilo sa. Absolvovala chemoterapiu, ktorá zabrala, a tak mohli lekári tínedžerke oznámiť skvelú správu, že rakovina je preč.

Jade so svojou mamou Karen
Zobraziť galériu (4)
Jade so svojou mamou Karen  (Zdroj: rossparry.co.uk, Ben Lack)

Lenže jej radosť netrvala dlho. O mesiac neskôr, len krátko po oslave devätnástych narodenín, Jade tragicky zahynula, napísal Daily Telegraph. Nehode sa pritom dalo zabrániť. Auto šoféroval dvadsaťsedemročný Adam Ruthven, ktorý bol v tom čase pod vplyvom alkoholu. Vedľa neho sedel vojak Danny Hague a na zadnom sedadle Bestová. Adam sa v úseku, kde je povolená maximálna rýchlosť, rútil až 185 km/hod. Nad vozidlom značky Mitsubishi v jednom momente stratil kontrolu a narazil do kaderníckeho salónu. Všetci traja boli na mieste mŕtvi.

Smrť si na ňu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: rossparry.co.uk, Ben Lack)

Smrť si na ňu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: rossparry.co.uk, Ben Lack)

Rodičia obetí sú zničení. Tí Jadeini o to viac, že si mysleli, že všetko zlé je už za nimi. "Len nedávno sa uzdravila. Naša dcéra bola plná života. Sme zdrvení jej smrťou," povedali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu