Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rana pred Vianocami: Zomrel Ladislav Meliško (†61), slovenská hviezda internetu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

PRIEVIDZA – Legenda internetu a okolia Prievidze Ladislav Meliško náhle zomrel. Poznali ho tisíce ľudí na Slovensku najmä pre jeho nezameniteľný slovník, ktorý používal pod vplyvom alkoholu. Obľuboval hlavne borovičku, po ktorej výrečným spôsobom dával najavo svoje emócie.

„Meliško“, prezývka pod ktorou ho každý poznal, sa dožil 61 rokov. Na fanúšikovskej stránke na Facebooku už ľudia vypisujú smútočné komentáre ako „R.I.P“ alebo „Maestro“. Fanúšikom budú najviac chýbať trefné hlášky a nadávky, ktorými častoval svoju družku, syna, kanárika Miška alebo si len tak pre seba porozprával. Napriek tomu, že išlo o rôzne vulgarizmy, o to viac si ho ľudia obľúbili.

Rana pred Vianocami: Zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Lokálna hviezda sa stala vďaka videám na YouTube celoslovenskou celebritou. Obľúbenú borovičku s pivom si tak na Vianoce už nevypije. Podľa správ na internete zobrala Meliška v sobotu do nemocnice sanitka a v nedeľu približne o desiatej v noci zomrel na zlyhanie srdca.

Rana pred Vianocami: Zomrel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Ladislav Meliško sa z neznámeho Prievidžana za niekoľko rokov stal doslova internetovým fenoménom. Všetko začalo v jednom z panelákov, kde vďaka tenkým stenám museli Meliškovi susedia denno-denne počúvať jeho nadávky družke a originálne monológy. Jeden z nich ich začal nahrávať a zverejňovať na internete.

Z okruhu poslucháčov sa po čase začalo vyčleňovať "tvrdé jadro," ktoré zlepšovalo kvalitu nahrávok, vydávalo neoficiálne albumy a zhromažďovalo informácie o "Majstrovi". Meliškova popularita závratne stúpala a pri jeho obľúbenej krčme naňho častokrát číhali obdivovatelia, ktorí dúfali, že sa s ním vyfotografujú, alebo prehodia zopár slov.

Nie všetkým sa však jeho slovník a vyvádzanie páčilo. Známy nervák totiž nebol ku svojej družke práve príjemný a podľa niektorých by mu skôr prospel pobyt v chládku.

Ak si nechcete kaziť Vianoce, radšej si nasledujúcu nahrávku s vulgarizmami nepúšťajte. Tí, ktorí však viete, o čo ide a páči sa vám, môžete si takto zaspomínať na Meliškove legendárne hlášky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu