Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Poslanci s gitarami pílili uši v parlamente: Najhoršia verzia Tichej noci v histórii?!

(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Vedia, čo sa patrí. Skupina poslancov po skončení schôdze Národnej rady si zaspievala Tichú noc. Blížia sa sviatky a poslanci sa rozchádzajú domov, tak si chceli spoločne pred Vianocami zaspievať. Dokonca mali so sebou aj príslušnú aparatúru, nechýbali gitary ani poriadne hlásné tóny.

Až do konca schôdze vydržala sedieť v pléne iba dvadsať členná skupina poslancov. Ukončili tak 27. schôdzu Národnej rady, teraz si už môžu pokojne užívať Vianoce.

S gitarou sa obracali Štefan Kuffa a Marián Kvasnička. Podľa Jozefa Mikloška, ktorý video uverejnil video na Facebooku, im to išlo dobre. Na svojej profilovej stránke napísal:

" Po skončení ľudia rozpačito odchádzali, išiel som von sa rozlúčiť s kamarátmi z východu, aj Smerákmi, a odtiaľ som si skočil na šampanské, ktoré nebolo, lebo sa vedenie parlamentu, neviem prečo, urazilo. Keď teda skončila rozprava o úžere, aj ja som sa vyjadril, kolegovia Kvasnička a Kuffa si doniesli gitary a teda sme si, ako je to na mojom amatérskom videu, troma veršami Tichej noci spomenuli na blížiace sa Vianoce. Pár smerákov bolo v kúte, srdečne som ich pozýval zaspievať si, ale neprišli... Eto vsjo!"

Čo myslíte, ide im to?

Tichá noc v parlamente

 

Najbližšie sa zídu zákonodarcovia až v januári, dovtedy budú mať prázdniny a môžu do nového roka načerpať nové sily. "Štvortýždňová schôdza skončila, mali sme osobné voľno, v ktorom si každý môže robiť, čo chce. A na parlamentnej pôde máme imunitu, tak sme si zaspievali," dodáva nestarnúci poslanec Jozef Mikloško na Facebooku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu