Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Videli ste túto ženu? Volajte políciu

Zlatica Matušková
Zlatica Matušková (Zdroj: TASR)

BANSKÁ BYSTRICA - Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 55-ročnej Zlatici Matuškovej z Banskej Bystrice.

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková, žena je nezvestná pravdepodobne od 11. decembra od 12.00 h. Odišla z rodinného domu svojho syna v Podkoniciach v okrese Banská Bystrica, kde bola na návšteve. V čase jej odchodu syn nebol doma. Naposledy ju videl 11. decembra jej známy v Banskej Bystrici na Dolnej ulici, približne o 14.30 h a vypýtala si od neho desať eur na autobus. Príbuzným sa neozvala a zdržuje sa na neznámom mieste. Mobilný telefón nemá so sebou. Má pravdepodobne osobné doklady a finančnú hotovosť 10 - 20 eur.

Žena je vysoká 173 centimetrov, má blond vlasy po ramená a naposledy mala na sebe oblečené tmavé teplákové nohavice, koženú čiernu bundu s kožušinou na golieri, na hlave šatku nezistenej farby, obuté mala čierne čižmy a mala so sebou kabelku.

Polícia žiada občanov, ktorí by vedeli podať akékoľvek informácie o nezvestnej, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu