Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kolesík odkazuje Mezenskej: Princezná Leia z Hviezdnych vojen odleť na Alderaan!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Ohlasy na zaujímavé názory Heleny Mezenskej, ktorá tvrdila, že obmedzila stravu a niektorí poslanci sú príliš obézni, neutíchajú. Tento raz na výstrednú poslankyňu zareagoval poslanec Smeru Andrej Kolesík, ktorý si nedával servítku pred ústa. V názoroch na čerpanie energie s ňou nesúhlasí ani Lucia Nicholsonová.

Po prečítaní rozhovoru vraj neveril vlastným očiam. „Ostal som naozaj šokovaný. Ak by bol apríl, myslel by som si, že ide o žart,“ povedal Kolesík.

Následne prirovnal poslankyňu Mezenskú k postavičke zo svetoznámej filmovej trilógie. „Viete, ja mám celkom rád filmovú ságu „Hviezdne vojny“ ale nečakal som, že v Národnej rade SR stretnem samozvanú princeznú Leiu. Mám rád žáner sci-fi, ale v dnešných ťažkých časoch je potrebné primárne sa venovať znižovaniu nezamestnanosti, deficitu a hľadať riešenia pre naštartovanie ekonomického rastu,“ pokračoval poslanec za sociálnu demokraciu.

Andrej Kolesík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Na záver vyslovil svojej kolegyni z parlamentných lavíc jedno odporúčanie. „Odporúčam pani poslankyni kontaktovať Anakina Skywalkera a odlet na planétu Alderaan. Bez návratu...“ dokončil Andrej Kolesík.

Fiktívna planéta Alderaan
Zobraziť galériu (3)
Fiktívna planéta Alderaan  (Zdroj: Facebook)

V reakcii na Helenu Mezenskú pokračovala aj Lucia Nicholsonová zo strany SaS. Tá jej odporúča tiež energiu, ale nie z vesmíru. „Keďže behávam maratóny, rada by som jej odporučila, aby skúsila behávať na energiu z carbohydrátov a nie na vesmírnu energiu a myslím, že jej výkonnosť sa zvýši,“ povedala Nicholsonová.

Helena Mezenská sa dostala aj do pozornosti Václava Miku, riaditeľa RTVS. Od neho požadovala v otvorenom liste viac priestoru pre nespokojných demonštrantov, ktorým sa podľa nej nedostalo adekvátneho priestoru.

Mika reagoval aj na jej výzvu, v liste pre O médiách, ráznym odmietnutím. „Priestor v samostatnej relácii nedáme. Žijeme v reálnom svete, v reálnych podmienkach, nežijeme zo vzduchu!" povedal Mika.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu