Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poslanec Smeru Blaha o "vesmírnej" Mezenskej: Je ako šialená postava z amerického hororu!

 Ľuboš Blaha, Zobraziť galériu (3)
Ľuboš Blaha, (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Minulý týždeň sme vám priniesli veľmi zaujímavý rozhovor s Helenou Mezenskou, ktorá vyjadrila svoje netradičné názory na stravovanie a jej vnímanie bytia. Kritizovala niektorých kolegov z poslaneckých lavíc, pretože si nedávajú pozor na váhu. Jej názory vyvolali veľa pozitívnych, ako aj negatívnych reakcií. Zisťovali sme preto, ako ich vnímajú niektorí politici.

Úder vrátil ako prvý poslanec Smeru Ľuboš Blaha. Jednoznačne odmietol tvrdenia kolegyne Mezenskej. „To, ako sa stravuje pani Mezenská, je mi srdečne jedno,  šokujúce je skôr to, že sa verejne priznáva k tomu, že vôbec nečíta a odmieta používať racionalitu pri práci političky. To vysvetľuje aj absurdnosť jej vystúpení v parlamente, v ktorých nenájdete jediný argument, logiku ani odborné zázemie. Zažívam to bežne na eurovýbore, na ktorom sa hádam ešte ani raz nevyjadrila k veci, no zato veľmi emotívne kolegom pravidelne oznamuje, že ona zastupuje ulicu a že vraj ulica nechce byť v Európskej únii. Už na ňu radšej ani nereagujem, nemá to zmysel.“

Blahovi jej myšlienky začali pripomínať kadečo. „Tento jej rozhovor mi pripomína všelijakých čudáckych sektárskych prorokov, ktorých som videl v rôznych hororových amerických filmoch, ako sa prechádzajú po New Yorku oblečený v kartóne s nadpisom „Koniec sveta sa blíži“, ale priznám sa, že nikdy by som nebol býval veril, že niekoho s takto bizarnými názormi stretnem práve v parlamente. Pokiaľ nikomu neubližuje, treba jej názory tolerovať, ale podľa mojej mienky sú šialené,“ dokončil rozhorčený poslanec Smeru. 

Netradičným názorom sa čudoval aj poslanec KDH Alojz Přidal. „Budem sa musieť nad sebou zamyslieť. Lietať by som, ale nechcel. Myslím si, že všetko je jasné. Odučiť tak jesť všetkých občanov Slovenska. To by boli istoty. Prší, prší, prepŕcha neni doma lopúcha. Lopúch išiel na hody donesie nám jahody. Ale aj to sa stáva,“ odľahčene dodal kresťanský demokrat.

Pochybnosť nad celým klubom Igora Matoviča vyjadrila aj na svojom profile na Facebooku Lucia Nicholsonová. „Zdá sa, že Matovičov projekt o nezávislých osobnostiach veľmi nevychádza.“ A na záver odporučila všetkým svojim priateľom jesť, hodovať a športovať naplno.

Ako je vidno, diskusia prebieha aj mimoparlamentných lavíc a naši poslanci sa nezhodnú nielen v štýle zdravého stravovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu