Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vianočný Svidník skrášli špeciálna výzdoba: Rovnakú mali v New Yorku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

SVIDNÍK – Mesto Svidník pripravilo na tento rok špeciálnu vianočnú výzdobu. Pešiu zónu v centre lemuje zakúpených 12 kusov nových cencúľových previsov v briliantovej farbe s flash efektom.

Po minuloročnom úspechu zapožičaných svietiacich anjelov sa tento rok môžu tešiť malí i veľkí na ústredný motív tohtoročných Vianoc, pyramídu z gúľ, ktoré mesto taktiež zapožičalo.  "Takáto výzdoba bola aj na Times Square v New Yorku a zožala obrovský úspech. Na Slovensku bude prvý krát práve u nás vo Svidníku. Jedna guľa má priemer 60 cm a je vyrobená z odolného skleneného vlákna, preto veríme, že príjemný pocit z blížiacich sa sviatkov bude ešte umocnený," informovala PR manažérka mesta Kristína Tchirová.

Vianočnú výzdobu v meste rozsvietia tradične na Mikuláša 6. decembra, ktorým sa začne aj hudobný program sviatkov. Betlehemský večer sa uskutoční 15. decembra, Vianočné trhy s vôňou Primátorského vianočného punču budú 18. - 20. decembra, Cirkevné zbory zaspievajú 22. decembra. "Tradičný Štefanský koncert bude 26. decembra a Novoročný ohňostroj na pešej zóne odštartuje 31. decembra o polnoci. Silvestrovskú oslavu nám bude spríjemňovať skupina Olympic revival od 23.30 h," dodala Tchirová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu