Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Najkrajší vianočný song tohto roka? Štyria chlapi to odpálili na jednom klavíri!

Štyrom mužom to na klavíri úžasne ladí.
Štyrom mužom to na klavíri úžasne ladí. (Zdroj: YouTube)

UTAH - Dá sa očakávať, že pred Vianocami sa budú chcieť všetci hudobníci vytiahnuť a pripraviť pieseň, ktorá chytí za srdce poslucháčov po celom svete. Títo štyria muži z amerického Utahu zatiaľ nie sú také legendy ako napríklad Mariah Carey, ale podarilo sa im naplniť očakávania fanúšikov v tom, ako má vyzerať kvalitný a zaujímavý song, ktorý v sebe skrýva tú správnu sviatočnú atmoféru. Na jednom klavíri pripravili krásny koncert a dotvorili ho aj príjemným prostredím a kulisami.

Lahôdka pre zrak aj uši pochádza z dielne skupiny, ktorá si hovorí The Piano Guys a tvorí ju Paul Anderson, Jon Schmidt, Al van der Beek a Steven Sharp Nelson. Štvorica, ktorá dokáže pomocou 32 prstov a ôsmich palcov stvoriť prekrásne čaro Vianoc a priniesť do našich príbytkov tie správne emócie.

Určite nie sú prví ani poslední, ktorí sa o to tento rok pokúsili, ale treba uznať, že ich počin je veľmi vydarený. Aj napriek tomu, že obsahuje všetky tie dnes už pomaly gýčové symboly Vianoc, dá sa naň stále pozerať a pravdepodobne veľa ľudí sa pri ňom vrátilo späť do detstva, alebo si aspoň povedalo, že áno, takto by mali vyzerať tie najkrajšie sviatky roka.

A hoci už asi máte slova Vianoce plné zuby, pretože ho počúvate neustále zo všetkých strán, ale skúste sa na chvíľu odosobniť od všetkého zhonu a jednoducho si túto pieseň pokojne vychutnať.

Vianoce ožívajú

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu