Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vodiči, jazdite opatrne, na týchto cestách sa tvorí silná poľadovica

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRENČÍN – Na diaľnici D1 v Trenčianskom kraji a na viacerých cestách I.,II. a III. triedy v okresoch Trenčín a Nové Mesto nad Váhom zamŕza vozovka a vytvára sa silná poľadovica.

Rýchlosť na diaľnici preto obmedzili na 100 km/hod. Polícia žiada vodičov o zníženie rýchlosti a väčšiu opatrnosť na cestách, informovalo operačné stredisko trenčianskych policajtov. O situácii už policajti informovali zodpovedných pracovníkov Slovenskej správy ciest.

Aj na cestách v okrese Žilina sa tvorí poľadovica, upozorňuje polícia, ktorá už eviduje viaceré dopravné kolízie. "Preto žiadame vodičov, aby pri jazde zvýšili pozornosť, znížili rýchlosť jazdy a prispôsobili ju stavu a povahe vozovky. Taktiež je potrebné dodržiavať väčšie vzdialenosti medzi vozidlami," povedal žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Na cestách I., II. a III. triedy v okrese Prievidza je poľadovica. Upozorňuje na to Slovenská správa ciest na svojej internetovej stránke zjazdnost.sk.  Zľadovatený sneh s hrúbkou jedného centimetra sa nachádza na úseku na ceste I/64 medzi Nitrianskym Pravnom a Fačkovským sedlom. Námraza alebo poľadovica je konkrétne na úseku medzi Nitrianskym Pravnom a Vyšehradným, tiež medzi Nitrianskym Pravnom a Prievidzou -Centrom. Rovnaká situácia je na ceste I/50 na úseku od Dolných Vesteníc, cez Nováky, Banskú v Prievidzi až po Novú Lehotu v Handlovej. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu