Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nitrianska MHD môže v najbližších dňoch meškať

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NITRA – Oprava ciest na nitrianskom sídlisku Klokočina môže v najbližších dňoch spôsobiť meškanie spojov mestskej hromadnej dopravy.

Tie budú trvať minimálne do konca tohto mesiaca v úseku od Hviezdoslavovej triedy po Jedlíkovu ulicu a v úseku od Bizetovej po Partizánsku ulicu. Autobusové linky premávajúce na tomto úseku síce budú jazdiť bez zmeny trasy, môže však na nich dochádzať k meškaniu spojov, upozorňuje Arriva Nitra a.s., ktorá zabezpečuje v Nitre mestskú hromadnú dopravu.

Dôvodom meškania spojov môže byť dočasné zamedzenie vjazdu do obratísk (autobusy sa budú otáčať na náhradných miestach) i samotný prejazd autobusov staveniskom. V určitých etapách prác budú zastávky Kmeťova a Edisonova v náhradných polohách. O aktuálnej polohe zastávky budú informovať oznamy na pôvodných zastávkach. 

Od pondelka 25. novembra až do odvolania, minimálne do 29. novembra, nebude na Kmeťovu ulicu v dopoludňajších hodinách pristavovaný autobus na dobíjanie kariet. Najbližší autobus na dobíjanie kariet bude pristavený na Mikovíniho ulici oproti Bille a Lidlu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu