Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zakliate bratislavské internáty: Mišo (20) chcel prekvapiť, zrútil sa z 2. poschodia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB)

BRATISLAVA - Zbytočným riskovaním sa dnes ráno takmer pripravil o život len 20-ročný Michal, ktorý sa zrútil z 2. poschodia internátu v bratislavskej Mlynskej Doline. Spolu s kamarátmi preliezal balkóny, keď sa mu šmykla noha a z niekoľkometrovej výšky sa zrútil k zemi. Lekári ho teraz udržujú v umelom spánku.

Bratislavčan Michal sa spolu s dvoma kamarátmi skoro ráno zakrádal na bratislavské internáty v Mlynskej doline. Chlapci, ktorí v ubytovni nebývajú, chceli údajne niekoho prekvapiť a liezli za ním po balkónoch až na 2. poschodie. Pri preliezaní sa však Michalovi šmykla noha a z niekoľkometrovej výšky sa zrútil na zem.

Zranenému kamarátovi nehybne ležiacemu na chodníku ihneď zavolali záchranku. "S ťažkým úrazom hlavy a hrudníka bol po prvotnom ošetrení prevezený do nemocnice na Kramároch," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel. Mladík je teraz v umelom spánku. "Muž má viacpočetné poranenia. Vážne si zranil najmä hrudník a hlavu. Lekári ho udržiavajú v umelom spánku,  je v stabilizovanom stave," doplnila hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská.

Za kým chlapci tak skoro ráno liezli a ako sa im do areálu internátu podarilo preniknúť, je zatiaľ nejasné. Keďže išlo len o nešťastnú náhodu, polícia sa prípadom nezaoberá. "V danom prípade po vykonaných šetreniach bolo zrejmé, že nevzniklo podozrenie zo spáchania TČ ani priestupku a z toho dôvodu polícia eviduje daný prípad len ako udalosť," povedal nám hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Tragédia na Starých Gruntoch aj v Karlovej Vsi

Nejde pritom o prvý nešťastný prípad z prostredia bratislavských internátov. Na Starých Gruntoch pred dvoma týždňami prišiel o život 23-ročný Martin z Košíc, ktorý za zatiaľ nezistených okolností vypadol zo 7. poschodia internátu. Mladý študent bol po páde ešte pri vedomí no veľmi vážnym zraneniam nakoniec v nemocnici podľahol. Podľa doterajších informácií mala nešťastiu predchádzať hádka so spolubývajúcim, ktorý údajne skončil v rukách polície.

Tragédia poznačila aj vysokoškolský internát Družba v bratislavskej Karlovej Vsi. V utorok večer tam zo 4. poschodia vyskočila 28-ročná Barbara, ktorá sa tam ubytovala s kamarátkou. Nešťastiu mala aj v tomto prípade predchádzať hádka. Dievčina zraneniam podľahla v stredu v nemocnici.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu