Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO spred internátu po smrteľnom páde Martina (†23): Pred tragédiou bolo počuť krik!

Krvavé stopy z miesta, kam Martin dopadol Zobraziť galériu (4)
Krvavé stopy z miesta, kam Martin dopadol (Zdroj: FB)

BRATISLAVA - V bratislavskom internáte na Starých Gruntoch zavládol smútok. Vo štvrtok večer tam prišlo k hroznej tragédii, pri ktorej vyhasol život mladého Martina (†23) z Košíc. Podľa doteraz známych informácií mal preletieť cez sklo na medziposchodí a zrútiť sa k zemi. Po hrôzostrašnom páde ešte žil, no vážnym zraneniam nakoniec podľahol v nemocnici.

Ako prví na miesto dorazili policajti, ktorým bolo ohlásené, že pred vchodom internátov na Starých Gruntoch leží neznámy muž. "Po príchode na miesto sme zistili že sa jedná o 23-ročného muža z okresu Košice, ktorý utrpel zranenia v dôsledku pádu z medziposchodia medzi 7. a  8.  poschodím budovy internátov," uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Na miesto ihneď zavolali záchranárov, ktorí Martina previezli do nemocnice.

Podľa našich informácií bolo od začiatku jasné, že doráňaný mladík nemá šancu prežiť. Napriek tomu sa lekári do poslednej chvíle snažili jeho život zachrániť, bohužiaľ márne. "Stav pacienta bol kritický. Utrpel mnohopočetné vážne zlomeniny a vnútorné krvácanie. Napriek snahe lekárov v noci zomrel," povedala pre Topky hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

FOTO spred internátu po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Na facebookovskej stránke Mlynoviny uviedol jeden zo svedkov tragédie, že pred smrteľným pádom bolo počuť krik. "Podľa svedkov bolo v sekundách tesne predchádzajúcich pádu počuť hlasné volanie o pomoc, ktoré počul dokonca aj jeden z nich, bývajúci oproti cez cestu v rodinnom dome," napísal. Podľa neho nešťastiu predchádzal konflikt medzi dvoma spolubývajúcimi.

FOTO spred internátu po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Prípad prevzala polícia, ktorá bude okrem iného zrejme zisťovať aj to, či Martin pred tragédiou požíval alkohol. "Poverený príslušník PZ začal na mieste vykonaním neodkladných a neopakovateľných úkonov trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví," dodal Szeiff s tým, že smutný prípad je v štádiu vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu