Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Richter priznal, že mal vo vrecku tisíce eur: Ľudové pomôcky poprel

Na prvej tlačovke po nehode sa Ján Richter takmer rozplakal.
Na prvej tlačovke po nehode sa Ján Richter takmer rozplakal. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Až sedemtisíc eur v hotovosti, pánske ochranné prostriedky a modré tabletky na potenciu. Toto mal byť údajný obsah vreciek ministra práce Jána Richtera v čase, keď utrpel vážnu dopravnú nehodu neďaleko Nitry. Minister dnes priznáva nadštandardnú hotovosť.

Ján Richter priznal, že v čase nehody mal pri sebe tisíce eur, hoci sumu neupresnil. Podľa vyjadrení, ktoré priniesli viaceré slovenské médiá, mal Richter pri sebe hotovosť, keďže nerád používa platobné karty. Už na prvej tlačovke po júnovej nehode Richter informoval, že bol v Nitre vybavovať krst svojej vnučky. Dnes dodáva, že vo vrecku mal tisíce eur, aby pre vnučku nakúpil dary - kočík, postieľku a detskú výbavičku. „Suma bola skutočne vyššia, až niekoľko tisíc eur, vzhľadom na to, že som v tie dni, ako je známe, zariaďoval veci okolo krstu svojej vnučky a súvisiacej rodinnej oslavy vrátane nejakých darov,“ cituje Richtera denník Sme.

Denník Plus Jeden Deň nedávno napísal, že minister práce mal mať pri sebe počas nehody až sedemtisíc eur v hotovosti. Denník okrem toho tvrdí, že u Richtera sa našli aj prezervatívy a tabletky na mužskú potenciu. Toto však už Richter popiera.

Ján Richter havaroval v služobnej limuzíne 11. júna. V daždivom počasí automobil dostal šmyk a vyletel z cesty. Richter utrpel zlomeninu driekovej chrbtice, ktorú mu museli operovať. Doliečoval sa v rehabilitačnom ústave v Kováčovej. Minister priznal, že počas jazdy nebol pripútaný.


 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu