Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šialenec (26) na Spiši zrámoval elektrický stĺp: Celé mesto ostalo bez prúdu!

Elektrický stĺp silný náraz zlomil Zobraziť galériu (3)
Elektrický stĺp silný náraz zlomil (Zdroj: polícia)

SPIŠKÁ NOVÁ VES - Desaťtisícové škody a dokaličený šofér! To je hrozivá bilancia nedeľňajšej autonehody v Spišskej Novej Vsi, kde mladík (26) na Hyundayi v šialenej rýchlosti vpálil do elektrického stĺpa, totálne ho zdemoloval a zrušil tak dodávky prúdu do celého mesta.

On sám skončil vo vážnom stave v nemocnici. "Pri nehode vodič utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia a PN najmenej 90 dní," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó. Ku kurióznej havárii došlo v nedeľu krátko po 17:00 na ceste medzi Spišskou Novou Vsou a obcou Odorín. Mladík  sa rútil šialenou rýchlosťou a bolo len otázkou času, kedy sa mu bláznivá jazda vypomstí.

Šialenec (26) na Spiši
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Stalo sa tak v zákrute, kde sa mu auto vymklo spod kontroly a vyletel na trávu a prešiel ešte asi 65 metrov. "Následne ho na nerovnosti vymrštilo do vzduchu, pričom vrazil do elektrického vysokonapäťového stĺpa," dodal Szabó. Stĺp sa po silnom náraze zlomil a došlo k skratu, po ktorom ostalo bez prúdu celé mesto.

Šialenému šoférovi odobrali krv aj moč na zistenie alkoholu či drog a momentálne sa v nemocnici zotavuje zo zranení. Z auta po havárii ostal len vrak zrelý do šrotu a škody na elektrickom stĺpe vyčíslili na neuveriteľných 20 tisíc. Polícia nehodu naďalej prešetruje.

Šialenec (26) na Spiši
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu