Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovák (41) sa Audinou rútil Chorvátskom 220 km/h: Pozrite sa, akú pokutu dostal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: autoevolution.com)

ZÁHREB - Ďalší slovenský "pretekár" na zahraničnej diaľnici. Ani nie pred pol rokom sa jeden z našich šoférov preslávil ako rekordman z rakúskeho tunela a už tu máme ďalšieho piráta. V chorvátskej Dalmácii zadržali policajti Slováka (41), ktorý neváhal šliapnuť na plyn tak silno, že si vyslúžil poriadne mastnú pokutu a ako bonus aj ročný zákaz. Informovali o tom chorvátske médiá.

Chystáte sa autom na dovolenku v Chorvátsku? Tak si veľmi dobre rozmyslite, ako rýchlo sa za slovenským morom budete ponáhľať. Mohli by ste totiž skončiť ako náš 41-ročný občan, ktorého dovolenka jednou hlúpou chybou zdražela o stovky eur a autom sa na ňu už tak skoro nevyberie.

V utorok popoludní ho na diaľnici v Dalmácii zastavili policajti po tom, čo okolo nich prefrčal rýchlosťou 220 kilometrov za hodinu, čo je takmer o 100 kilometrov viac, ako je povolená rýchlosť. Chorvátski muži zákona so slovenským pirátom nemali zľutovania a naparili mu pokutu vo výške 3000 HRK, čo je takmer 400 eur. K radosti mu určite nepridal ani zákaz šoférovania na celom území Chorvátska na 12 mesiacov.

Koncom februára sme vás informovali o Slovákovi, ktorý v Rakúsku získal neslávny titul rekordmana, keď tamojším tunelom Plabutschtunnel prefrčal minimálne 200-kilometrovou rýchlosťou, zatiaľ čo povolená je len 100-ka. Slovenského piráta sa však v tomto prípade nepodarilo dolapiť, policajtom po ňom ostala len fotografia jeho Mercedesu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu