Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nešťastné upratovanie v J. Bohuniciach: Samka (†5) zabila spadnutá skriňa!

Tragédia sa odohrala na týchto internátoch
Tragédia sa odohrala na týchto internátoch (Zdroj: Trnavský hlas)

JASLOVSKÉ BOHUNICE - Obrovská tragédia zasiahla rodinu len 5-ročného Samka, ktorý v stredu podľahol ťažkým zraneniam po tom, čo ho zavalila ťažká skriňa. K nešťastiu došlo na internátoch v Jaslovských Bohuniciach, kam chlapčeka vzala stará mama.

K tragédii došlo okolo 14:00 v bývalých kasárňach, ktoré slúžia aj ako internátna ubytovňa pre trnavských vysokoškolákov. Samko tam bol spolu s mamou a babkou, ktoré tam ako aktivačné pracovníčky upratovali, píše denník Trnavský hlas.

Zvedavý chlapček sa im zrejme zatúlal pod nohy práve vo chvíli, keď jedna z nich upratovala skriňu. Tá ho za zatiaľ nezistených okolností zavalila a ostal ležať v bezvedomí. Na miesto okamžite vyrazili záchranári a Samka sa snažili oživiť. Ich snahy však boli márne, chlapček zraneniam podľahol.

Chlapcovi príbuzní sa po tragickej správe zrútili. Kto za jeho smrť ponesie zodpovednosť, je zatiaľ otázne. "Okolnosti, za akých ku tragédii došlo, polícia vyšetruje. Začali sme trestné stíhanie pre usmrtenie," povedala nám trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu