Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík v Zázrivej vyletel zo zákruty: Náraz do stromu takmer neprežil!

Mladík mal obrovské šťastie Zobraziť galériu (3)
Mladík mal obrovské šťastie (Zdroj: polícia)

ŽILINA - Ďalšie zbytočné riskovanie? V prvý prázdninový deň došlo na cestách hneď k dvom vážnym nehodám, pri ktorých sedeli za volantmi mladí vodiči. Zatiaľ čo Patrik (†23) haváriu na svojom Audi pri Nitre neprežil, 20-ročný mladík v Zázrivej mal o niečo viac šťastia, keď po náraze do stromu skončil "len" s ťažkými zraneniami.

Mladý šofér za volantom Škody Felície havaroval vo večerných hodinách v Zázrivej, keď prechádzal z horného konca obce na dolný. "Po prejazde ľavotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin s vozidlom zišiel mimo cestu vľavo, kde narazil do stromu," opísala okolnosti nehody žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Mladík v Zázrivej vyletel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Či mal mladík vypité, išiel prirýchlo, alebo šlo o nešťastnú nehodu, určí až ďalšie vyšetrovanie. V každom prípade mal však obrovské šťastie, že náraz do stromu vôbec prežil. "Pri dopravnej nehode utrpel vodič ťažké zranenia, s predpokladanou dobou liečenia viac ako 2 mesiace," dodala Balogová. Mladému vodičovi odobrali krv a ďalšie okolnosti prešetrujú.

Patrik zahynul vo svojom Audi

V pondelok na cestách vyhasol život 23-ročného Patrika z obce Výčapy - Opatovce. Mladík na svojom Audi zrejme tiež nezvládol vytočiť zákrutu a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s dodávkou VW Caddy. Do nej následne zozadu vrazil Fiat Multipla. Patrik bol mŕtvy na mieste, v dodávke sa zranili manželia (39, 42).  

Mladík v Zázrivej vyletel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB, Polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu