Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrozivá bilancia havárie v Nitre: Tri zdemolované autá a smrť Patrika (†22) v Audi!

Patrik zahynul vo svojom bielom Audi Zobraziť galériu (3)
Patrik zahynul vo svojom bielom Audi (Zdroj: FB, Polícia)

NITRA - Tragická nehoda z dnešného rána, pri ktorej vyhasol život mladého človeka, by mala byť akousi výstrahou vodičom, ktorí pre potešenie z rýchlej jazdy a pár ušetrených sekúnd zbytočne riskujú svoje životy. Na neopatrnosť pri šoférovaní doplatil len 22-ročný Patrik za volantom Audi TT, ktorý po zrážke s dodávkou neďaleko Nitry skonal vo vraku.

K smrteľnej nehode došlo dnes krátko pred 7:00 na ceste medzi Čakajovcami a Šuriankami. Mladík za volantom Audi TT z ničoho nič prešiel do protismeru. "Vodič Audi TT sa pravdepodobne plne nevenoval riadeniu vozidla a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s VW Caddy," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Do zdemolovaného Volkswagenu hneď po tom narazil zozadu Fiat Multipla. Mladý šofér vo vraku Audi zomrel. Podľa našich informácií išlo o Patrika K. z neďalekej obce Výčapy - Opatovce. V dodávke sa zranili manželia (39, 42). Škodu na troch zničených autách vyčíslili na 13 tisíc eur.

Patrik zomrel vo vraku mimo cesty.
Zobraziť galériu (3)
Patrik zomrel vo vraku mimo cesty.  (Zdroj: polícia)

"Presné okolnosti nehody pomôže odhaliť aj posudok znalca z odboru dopravy," dodala Čuháková. Nitriansky vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu