Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenský "Parndorf" otvoria už v októbri: Takto bude vyzerať!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: ONE Fashion Outle)

BRATISLAVA - Výstavba najväčšieho slovenského outletového centra ONE Fashion Outlet pri Voderadoch sedem mesiacov od poklepania základného kameňa pokročila. Termín ukončenia výstavby prvej fázy projektu, ktorá si vyžiada celkové investície vo výške 30 miliónov eur, je naplánovaný na koniec októbra 2013. Ak vás zaujíma, ktoré značky v ňom nájdete, čítajte ďalej.

„Na stavbe sme dokončili hrubé terénne práce, následne bol zhotovený železobetónový skelet, reklamný pilón a osadená strešná konštrukcia. V súčasnosti pracujeme na tepelnej izolácii strechy, oceľovej konštrukcii skeletu a opláštení stavby. Zároveň realizujeme položenie kanalizácie a rozvodov. V nasledujúcich týždňoch osadíme drevenú časť reštaurácie a drevenú konštrukciu pasáže. Následne nás čaká oceľová konštrukcia pasáže a práce na vodných plochách,“ uviedol Vladimír Kozár, projektový manažér ONE Fashion Outlet.

Slovenský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ONE Fashion Outle)

Slovenský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ONE Fashion Outle)

Podľa Romana Rajtára z PR agentúry AMI Communications Slovakia rýchle napredovanie výstavby so sebou prinieslo aj zvýšený záujem zo strany nájomcov.

„ONE Fashion Outlet má už teraz 50-percentnú obsadenosť a v súčasnosti rokujeme o obsadení ďalších 15 % nájomnej plochy. K už ohláseným prestížnym značkám ako Adidas, Nike, Puma, Benetton, Trussardi, GANT, Envy, Levi´s, Tom Tailor, LuxuryMall pribudli ďalšie, napríklad Mustang, Aftershock London, Marina Militare či Lee Cooper. Najviac značiek pristúpi práve v nasledujúcom období 3 mesiacov, resp. tesne pred otvorením. V súčasnosti sa už zameriavame len na doladenie nájomného mixu tak, aby si v našom centre našli  svoje všetky vekové skupiny,“ prezradil Kozár.

Areál ONE Fashion Outlet je podľa Rajtára projektovaný tak, aby tu aj v prípade nepriaznivého počasia mohli rodiny stráviť čas nákupmi a oddychom. Obchody sú umiestnené po oboch stranách otvorenej nákupnej ulice s preskleným zastrešením. Reštaurácie a kaviarne budú umiestnené v hlavnej zóne obklopenej jazerom na južných terasách s výhľadom na západ. Celý areál je koncipovaný ako „family friendly“, s detským parkom a rôznymi zábavnými atrakciami.

Slovenský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ONE Fashion Outle)

One Fashion Outlet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: One Fashion Outlet, Voderady)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu