Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nepríčetná žena vydesila deti v levickom kostole: Neverte tomu, Ježiš neexistuje!

Údajná sektárka vyvádzala v tomto levickom kostole
Údajná sektárka vyvádzala v tomto levickom kostole (Zdroj: sharideth.com,levice.sk)

LEVICE - Rodičia aj deti sú v šoku! Bežnú bohoslužbu v levickom kostole nedávno prerušil nepríčetný rev šialenej ženy, ktorá tam znenazdajky vtrhla a kričala na prítomných, aby neverili farárovi. Vyvádzala ako zmyslov zbavená a deti, ktoré mali práve prvé sväté prijímanie presviedčala, že Ježiš neexistuje. Informovala o tom Tv Markíza.

Levické deti sa na svoju prvú veľkú slávnosť tešili už týždne, bláznivá žena im ju však prekazila jedným nepríčetným výstupom, po ktorom ostali vystrašené a zmätené. Do plného kostola vtrhla práve vo chvíli, keď mali deti prvé sväté prijímanie a spustila šialený krik. "Načo tomuto veríte, Boh neexistuje," revala ako zmyslov zbavená.

Rodičia s deťmi sa len vystrašene prizerali, ako asi 45-ročná žena slovne útočí aj na farára: "Neklamte pán farár, Ježiš neexistuje, príde druhý spasiteľ!" Miestni chlapi ju nakoniec vyviedli z kostola, pričom stále neprestávala vyvádzať. Po šialenej scénke zmizla tak rýchlo, ako sa objavila.

Svedkovia z kostola sa domnievajú, že išlo o členku nejakej sekty. Deti sú po jej bláznivom výstupe zmätené a nevedia, komu majú veriť. "Nevedela, že kto má pravdu, komu má veriť, či pánovi farárovi, alebo tej tete," opísala jedna z mamičiek pocity dcérky zo skazenej slávnosti. V šoku ostal aj samotný kňaz, ktorý sa však k vyčíňaniu ženy bez súhlasu z biskupského úradu vyjadriť nemohol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu