Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bratislavčania, pozor: Cez víkend na Zochovej do MHD nenastúpite!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Od piatka 31. mája od 20.00 h najneskôr do nočných hodín nedele 2. júna nebudú autobusy mestskej hromadnej dopravy v Bratislave zastavovať na zastávke Zochova na Staromestskej ulici. Zastávka bude dočasne zrušená v oboch smeroch pre celoplošnú opravu povrchu vozovky.

Informovala o tom Zuzana Vachová z Dopravného podniku Bratislava.

Upozornenie platí najmä pre cestujúcich linkami číslo 31, 39, 80, 83, 93, 131, N31, N34, N80, N93, N95, ktoré na uvedenej zastávke nezastavia. Vodiči linky číslo 80 v smere do Petržalky budú stáť aj na Námestí 1. mája a vodiči linky číslo 131 v smere Cintorín Slávičie údolie budú stáť aj na zastávke Hodžovo námestie.

Počas víkendu bude výluka na trase električky číslo štyri

Dopravný podnik Bratislava (DPB) upozorňuje, že počas nastávajúceho víkendu v sobotu 1. júna a v nedeľu 2. júna bude jednosmerne vylúčená premávka električiek cez Nábrežie arm. gen. L. Svobodu a Rázusovo nábrežie z dôvodu opravy trate. DPB o tom informuje na svojej internetovej stránke.

Obmedzenie bude platiť pre linku číslo štyri, ktorá v smere na Zlaté piesky zastaví na zastávkach: Dúbravka, Saratovská, Karlova Ves, Botanická, Nábr. arm. gen. Svobodu, tunel, Kapucínska, Námestie SNP, Kamenné nám., Špitálska, Krížna, Trnavské mýto, Vajnorská, Zlaté piesky. V opačnom smere pôjde električka po pôvodnej trase.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu