Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Vlastnenec Slota zdrhol zo Slovenska aj s rodinou: Do Karlových Varov?

Zašil sa Ján Slota v známom českom kúpeľnom meste?
Zašil sa Ján Slota v známom českom kúpeľnom meste? (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Po škandalóznom vykopnutí zo SNS sa po bývalom predsedovi Jánovi Slotovi akoby zľahla zem. O kontroverznom politikovi už dlhšiu dobu nepočuli ani v Piešťanoch, kde by mal bývať. Podľa niektorých zdrojov sa odsťahoval zo Slovenska.

Ján Slota kedysi poburoval a miestami aj zabával celé Slovensko, no odkedy ho vylúčili zo SNS, ostali po ňom iba odkazy v médiách. Nenašli sme ho ani v Piešťanoch, kde ešte donedávna mal bývať. Podľa miestnych ľudí sa tam však už minimálne mesiac až dva nevyskytuje. "Už dlho som ho tu nevidel, myslím, že sa odsťahoval," povedal nám čašník z reštaurácie, kde Jána Slotu poznali ako štamgasta. Hlučný národniar sa podľa neho odsťahoval, zrejme úplne mimo Slovenska.

"Vraj do Prahy, ale možno do Karlových Varov," dopočuli sme sa. Ján Slota má podľa medializovaných informácií v Prahe byt, takže nie je vylúčené, že sa stovežatá matička stala jeho útočiskom po vyštvaní z vlastnej strany. Pragocentrizmus mu už možno tiež tak nevadí. Durhou možnosťou však je, že si Slota momentálne užíva atmosféru legendárnych Karlových Varov. Historické kúpeľné mesto v západných Čechách je v posledných rokoch známe aj ako mekka ruských zbohatlíkov, takzvaných nových Rusov. Že by Ján Slota zapíjal smútok s nimi?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu