Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenské cesty po dlhom čase zjazdné, ale pozor na hmlu a poľadovicu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky, rýchlostné cesty, ako aj cesty I., II. a III. triedy i horské priechody na Slovensku sú podľa Slovenskej správy ciest (SSC) zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne mokrý, prípadne pokrytý vrstvou čerstvého až kašovitého snehu.

Vodiči by si mali dávať pozor na hmlu v okolí Štrby a Mengusoviec. Silný dážď alebo sneženie zase obmedzuje dohľadnosť v oblasti Šturca, Donovalov, Lučatína, Beluše, Čataja a Zálužia pri Nitre, upozorňuje SSC na svojom webe zjazdnost.sk. Vzhľadom na nízke teploty hrozí aj riziko vzniku poľadovice.

Ako ďalej informuje SSC, cesta III/0658 medzi Brehmi a Tekovskou Breznicou je uzatvorená až do odvolania z dôvodu zaplavenia vodou z priľahlých polí.

Všetky cesty v okolí Banskej Bystrice sú prejazdné. Bez dopravných obmedzení sú aj horské priechody Donovaly, Čertovica, Pusté Pole a Šturec. TASR o tom informoval dispečer z Banskobystrickej regionálnej správy ciest (BBRSC), a. s., závod Banská Bystrica, Marián Plechatý a doplnil, že povrch všetkých vozoviek je mokrý.

Všetky cesty sú prejazdné bez obmedzení aj v okolí Žiaru nad Hronom a Žarnovice. "Prejazdné bez obmedzení sú aj horské priechody Kremnické bane v okrese Žiar nad Hronom, Veľké Pole v okrese Žarnovica a Nová Lehota pri Handlovej smerom na Žiar nad Hronom," uviedol dispečer z BBRSC, závod Žiar nad Hronom, Peter Rozenberg s tým, že povrch všetkých vozoviek v spomínaných okresoch je mokrý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu