Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svedkyňa o príčine havárie autobusu: Pri Lučenci vyčíňal Satan a démoni!

Za nehodu vraj môžu neviditeľné bytosti
Za nehodu vraj môžu neviditeľné bytosti (Zdroj: TV JOJ)

LUČENEC – Zásah zdola? V piatok dopoludnia došlo medzi Boľkovcami a Lučencom k havárii linkového autobusu, ktorý z neznámych príčin skončil v priekope. Zranili sa pri tom dve ženy a len 2,5-ročné dieťa. Predbežné informácie spočiatku hovorili o tom, že najpravdepodobnejšou príčinou nehody bol kolaps vodiča, svedkyňa, ktorá bola na mieste, však všetko vidí inak. Haváriu autobusu majú mať podľa nej na svedomí pekelné bytosti. Informovala o tom Tv JOJ.

Príčiny havárie sú stále v štádiu vyšetrovania. Pôvodne sa špekulovalo o tom, že vodič autobusu dostal za volantom kolaps, a preto s autobusom zišiel z cesty. Jedna z pasažierok však prezradila, že za nehodou nestál zdravotný stav šoféra, ale nadprirodzené sily. „Lebo Satan diabol vládne a on je za tieto veci, čo sa dejú na Zemi, zodpovedný,“ vysvetlila príčiny piatkového nešťastia očitá svedkyňa.

Žena, ktorá údajne sedela v havarovanom autobuse, prezradila aj apokalyptické plány pekelnej bytosti. „On chce všetkých ľudí zabiť. To sú démoni a Satan diabol, on takéto veci robí,“ dopĺňa žena, podľa ktorej ľudstvo v najbližšej budúcnosti čaká veľká skaza. „Toto nie je ešte Armagedon, ale už prichádza,“ vysvetľuje.

Za to, že žena ako aj ostatní pasažieri prežili haváriu pri Lučenci, údajne môže iná neviditeľná bytosť. „Ďakujem Jehovovi za život. A ďakujem Jehovovi aj za to, že aj ostatní ľudia mohli ešte prežiť, ale keď nestoja na Jehovovej strane, tak všetci zahynú v Armagedone,“ vystríha žena ľudí pred blížiacou sa skazou.

Linkový autobus Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) v piatok neďaleko obce Boľkovce zišiel z cesty a prevrátil sa na bok. Všetci pasažieri sa z autobusu vyslobodili sami ešte pred príchodom hasičov, troch z nich však museli ošetriť záchranári. „Zdravotná záchranná služba previezla z ľahkými zraneniami do nemocnice dve dospelé osoby a jedno maloleté dieťa," informoval vtedy hovorca banskobystrických hasičov Erik Piater.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu