Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pavol (†58) ležal v strede cesty: Renault ho zrazil a 10 metrov ťahal za sebou

Vodič si ležiaceho muža nevšimol Zobraziť galériu (2)
Vodič si ležiaceho muža nevšimol (Zdroj: polícia)

ČADCA – Odkiaľ sa tam vzal? Počas pondelňajšej noci došlo na rovnej ceste v Turzovke (okres Čadca) k tragickej zrážke auta s chodcom. Vodič (38) Renaultu tam zrazil Pavla (†58), ktorý ležal uprostred cesty a po náraze ho ešte 10 metrov ťahal za sebou. Doráňaného chodca previezli do nemocnice, kde bohužiaľ zraneniam podľahol. Prečo v úplnej tme ležal v strede vozovky a ako sa tam vôbec dostal, je zatiaľ nejasné.

Vodič tragédii nestihol zabrániť, muža ležiaceho na ceste si v tme ani nevšimol. „Vodič nestihol zrážke s ležiacim chodcom zabrániť a s vozidlom prešiel ponad chodca,“ povedala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová a dodala, že auto chodca ešte 10 metrov ťahalo po ceste. Šokovaný šofér po zastavení okamžite zavolal záchranárov, ktorí muža s ťažkými zraneniami hlavy previezli do nemocnice.

Pavol (†58) ležal v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Tam boj o život prehral. „O niekoľko hodín v nemocnici zranený muž zraneniam podľahol. Prítomnosť alkoholu u vodiča polícia nezistila,“ dodala Balogová. Vodičovi alkohol nezistili, či pred nehodou pil zrazený muž, ozrejmí až pitva. V prípade je začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. Okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu