Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší trapas Kolesíka: Kritikov z Facebooku jednoducho vymazal

Kolesíkovi sa nepáčila kritika na internete. Zmazal ju. Zobraziť galériu (2)
Kolesíkovi sa nepáčila kritika na internete. Zmazal ju. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Smeráckemu poslancovi Andrejovi Kolesíkovi sa v poslednej dobe prestáva dariť. Po tom ako skončil na poste predsedu mladých sociálnych demokratov, si vyrobil trapas aj na sociálnej sieti. Uchýlil sa totiž k mazaniu kritických komentárov pod svojou fotografiou.

Nádejný káder vládnej strany Kolesík sa na svojom facebookovom profile pochválil tým, akú otázku položil ministrovi zahraničia Miroslavovi Lajčákovi. Stalo sa tak počas legendárnej hodiny otázok, ktorá sa koná každý štvrtok, ak parlament v ten deň schôdzuje. Kolesíka zaujímali pozitívne dopady liberalizácie vízového režimu s Ruskom a Ukrajinou. Problém nastal, keď začal fotku komentovať bloger Samo Marec. Ten Kolesíkovi vytkol klasickú fintu - že počas hodiny otázok kládol Lajčákovi vopred dohodnuté otázky a s tou svojou navyše ani nebol prvý.

Komentáre pod fotkou z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Kolesíkova hláška a Marecova reakcia zakrátko vyvolali aj ďalšie komentáre, no poslanec Kolesík ich spod fotografie vytrvalo mazal. Našťastie sa zachovali v podobe, ktorú vám prinášame.

Parlamentná hodina otázok býva často dejiskom podobného divadielka. V pravom zmysle slúži na to, aby poslanci mohli klásť ministrom otázky a ministri museli verejne zodpovedať, na čo sa ich zástupcovia ľudu pýtajú. Často však dôjde k tomu, že poslanci kladú spriateleným ministrom vopred dohodnuté otázky. Potom adresuje jednému ministrovi tú istú banálnu otázku hneď niekoľko poslancov, ako to bolo aj v prípade poslanca Kolesíka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu