Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Situáciu na cestách komplikuje počasie a kamióny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Polícia upozorňuje vodičov, že cesta medzi Nitrou a Cabaj Čáporom je uzatvorená. Na tomto úseku sa skrížil kamión a povrch vozovky je zľadovatený.

Nadránom sa stala nehoda osobného auta za tunelom Branisko v smere do Popradu. Policajti upozorňujú motoristov, aby dbali na zvýšenú opatrnosť na cestách v celom Prešovskom kraji, najmä v severných okresoch a okrese Vranov nad Topľou. Na diaľnici z Prešova do Popradu sa ráno vytvorila poľadovica.

Teraz je povrch vozovky mokrý. Iba v jednom pruhu je prejazdná cesta medzi Vyšným Komárnikom a hraničným priechodom (okres Svidník), havaroval tam kamión. Cesta I/77 v úseku Nižné Ružbachy – R. Miľava v okrese Stará Ľubovňa je pre dopravnú nehodu prejazdná iba jednom jazdnom pruhu, premávku riadi polícia.

Cesta 1/50 za obcou Drietoma v smere na hranice s Českou republikou je prejazdná iba v jednom jazdnom pruhu. Dôvodom je nehoda kamióna a osobného vozidla, vodiči by mali zvýšiť opatrnosť.

Na R1 Hronský Beňadik- Žarnovica hromadná dopravná nehoda

Na R1 v úseku Hronský Beňadik - Žarnovica sa stala hromadná dopravná nehoda v ľavom jazdnom páse v km 94,5. Doprava je odklonená z Novej Bane na Hronský Beňadik po ceste I/65, informuje Slovenská správa ciest. Na cestách v okresoch Rimavská Sobota, Brezno, Čadca, Prievidza sa tvorí poľadovica. Hmla s dohľadnosťou do 100 m v okolí Jelšavy, Turčianských Teplíc, Martina, Dargova a Ďurďošíka.

Pre vozidlá nad 10 m je po celú zimnú sezónu uzatvorený úsek cesty I/64 medzi Nitrianskym Pravnom a Fačkovským sedlom a horské priechody Skýcov a Herlianske Sedlo. Pri nízkych teplotách je na mokrých a vlhkých vozovkách, na mostoch a pri vodných tokoch zvýšené riziko vzniku poľadovice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu