Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hľadajú „uprchlíka“ spred Avionu: Nabúral, dohodol sa na vine a zdrhol!

K nehode došlo na tomto objazde Zobraziť galériu (2)
K nehode došlo na tomto objazde (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Ostalo mu nabúrané auto a oči pre plač. V polovici januára došlo na kruhovom objazde medzi obchodnými domami Avion a IKEA v Bratislave k zrážke dvoch áut. Vodič Octavie, ktorý bol pravdepodobným vinníkom nehody, sa s poškodeným šoférom Citroenu C4 dohodol a mali si vymeniť údaje. Namiesto toho ho však oklamal a z miesta ušiel!

K nehode došlo v sobotu (12. januára) pár minút po 19-tej. Vodič tmavozelenej Škody Octavia, neznámeho EČV, vychádzal z parkoviska, pričom nedal prednosť Citroenu C4, ktoré prechádzalo kruhovým objazdom. V tom došlo k zrážke, no vodiči si zachovali chladnú hlavu a na vine sa dohodli.

 

Hľadajú „uprchlíka“ spred Avionu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

Z kruhového objazdu následne odišli s tým, že údaje si vymenia na parkovisku. K tomu však nikdy nedošlo. Vinník si to zrejme rozmyslel, využil nestráženú chvíľu a z miesta ušiel. Polícia teraz po ňom pátra. „Polícia žiada svedkov dopravnej nehody, aby sa prihlásili osobne na Krajskom dopravnom inšpektoráte Bratislava, na Osvetovej ulici č. 4, alebo telefonicky na čísle 09610 32 554, pripadne na linke 158, urobiť tak môžu aj osobne  na ktoromkoľvek oddelení PZ,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu