Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Na Spiši sa zrazili dva kamióny, ďalší sa prevrátil pri P. Bystrici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

POPRAD - Polícia upozorňuje vodičov, že v dôsledku dopravnej nehody dvoch kamiónov je úsek cesty 1/18 v obci Spišský Štvrtok v smere na Levoču neprejazdný.

Obchádzka vedie cez Spišskú Novú Ves. informovali z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Na zjazde z D1 v P. Bystrici sa prevrátil kamión

Takmer všetky cesty Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sú pokryté vrstvou čerstvého snehu od jedného až do piatich centimetrov. Všetky cesty vrátane horských priechodov sú zjazdné, obmedzenie je len pri vjazde do Považskej Bystrice z diaľnice D1 Centrum, kde je prevrátený kamión. Vyplýva to z informácií o zjazdnosti, ktoré zverejnila Slovenská správa ciest.

V dôsledku nočného sneženia, ktoré na niektorých miestach kraja pretrváva doteraz, je na cestách II. a III. triedy v okrese Myjava štvor až päťcentimetrová vrstva čerstvého snehu, rovnako ako na cestách III. triedy v obvode Považská Bystrica, Myjava a Nové Mesto nad Váhom.

Podľa Milana Halása zo Správy ciest TSK, na krajských cestách zabezpečuje momentálne údržbu ciest 58 posýpacích a odhŕňacích vozidiel a štyri traktory. „Na cestách I. a II. triedy je utlačená vrstva snehu v hrúbke jeden až dva centimetre. Sneh sa však pomaly roztápa, takže niektoré úseky ciest I. triedy sú už mokré,“ doplnil Halás.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu