Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ohnivé ráno v bratislavskej Petržalke: Na 11. poschodí horel byt!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nepríjemné ráno zažili dnes obyvatelia jednej z panelákových bytoviek v bratislavskej Petržalke. Na Beňadickej 13 totiž horel na 11. poschodí byt, z ktorého požiar sa následne rozšíril na 12. a 13. poschodie.

Hasiči byt začali hasiť už o 06:10, oznámenie na link 158 prijali len 10 minút predtým. Ako ďalej informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, do boja zapojili tri hasičské autá a 11 hasičov. Keďže sa dom zatepľuje, po lešení požiar preskočil do bytu na 12. poschodí. Pri požiari oheň nikoho nezranil, dve osoby sa sťažovali na zhoršený zdravotný stav. Preto ich na mieste ošetrila rýchla zdravotná pomoc a jednu osobu previezli do nemocnice.

V súvislosti s požiarom v bytovom dome na Beňadickej ulici v Bratislave už začal vyšetrovateľ OR PZ v Bratislave V trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia v súbehu so zločinom poškodzovania cudzej veci. Okolnosti, za akých požiar vypukol, sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu