Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nešťastná smrť Terezky (†18) pri venčení: Takto nedávno slávila stužkovú!

Terezka v červených šatách na stužkovej slávnosti Zobraziť galériu (3)
Terezka v červených šatách na stužkovej slávnosti (Zdroj: Trnavský hlas, trnava-live)

TRNAVA – Zbytočná tragédia! Takto možno označiť smutný prípad smrti mladej Terezky (†18) z Trnavy, ktorá v stredu počas venčenia milovaného psíka spadla tak nešťastne, že na mieste zomrela. Podľa prvotných informácií sa pošmykla na ľade pred vchodom do paneláku a spadla rovno na hlavu. Objavili sa však špekulácie, že mohla vypadnúť z okna. Nech už to bolo akokoľvek, dievčine to život nevráti. Len nedávno sa spolu so spolužiakmi z gymnázia zabávala na stužkovej slávnosti.

Tragédia za tragédiou. Tak by sa dal označiť smutný život rodiny z Trnavy, ktorá za posledné roky prišla už o troch členov. Naposledy ich navždy opustila dcéra a sestra Terezka, ktorá mala čoskoro maturovať. Na pamiatku im ostali len fotografie, medzi ktorými nechýba aj čerstvý záber zo stužkovej v krásnych červených šatách.

 

Terezka na stužkovej v krásnych červených šatách
Zobraziť galériu (3)
Terezka na stužkovej v krásnych červených šatách  (Zdroj: Trnavský hlas, trnava-live)

 

Rodina tak bude musieť za posledné roky strojiť už tretí pohreb. Pred piatimi rokmi pri tragickej nehode zahynul Terezkin otec a brat, v stredu sa za nimi do neba odletela aj ona. Smutný prípad, ktorý sa odohral v stredu pred jedným z panelákov na trnavskom sídlisku Hliny, naďalej vyšetruje polícia.

Podľa predbežných informácii zomrela po páde na zem. „Pravdepodobnou príčinou úmrtia bolo, že mladá žena z doposiaľ nezistených príčin spadla na zem a udrela si hlavu,“ informoval vtedy prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Dievčina zrejme doplatila na neodhrnutý sneh a neposypaný ľad, ktorý pokrýval chodník pred vchodom paneláku.

 

Pred týmto panelákom sa mala gymnazistka pošmyknúť
Zobraziť galériu (3)
Pred týmto panelákom sa mala gymnazistka pošmyknúť  (Zdroj: Trnavský hlas, trnava-live)

 

K nešťastiu malo dôjsť krátko pred jedenástou, keď Terezka venčila svojho vytúženého psíka, ktorého si na Vianoce našla pod stromčekom. Či mohol za stratu jej rovnováhy on, alebo šlo o nešťastnú náhodu, zistí až polícia. Objavili sa však aj špekulácie, že mohlo iísť o samovraždu. Podľa informácii Tv Markíza polícia pracuje aj s verziou, že dievčina po užití omamných liekov vypadla z okna. Presnú príčinu smrti mladej Trnavčanky zrejme určí až pitva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu