Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nešťastný pád na ľade: Mladú Trnavčanku (†18) oživovali takmer hodinu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRNAVA – Dnes krátko pred pol jedenástou našiel náhodný okoloidúci na sídlisku Hliny v Trnave nehybné telo 18-ročnej dievčiny. Na miesto okamžite vyrazili záchranári a dievčinu sa snažili oživiť, bohužiaľ neúspešne. Pravdepodobne sa šmykla ľade a spadla tak nešťastne, že zomrela. Presnú príčinu smrti polícia vyšetruje.

Stredajšie nešťastie nahlásil na polícii náhodný okoloidúci. „Krátko pred pol jedenástou náhodný okoloidúci nahlásil na tiesňovú linku, že na sídlisku Hliny v Trnave na zemi leží mladá žena bez známok života,“ povedal trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Podľa predbežných informácií sa pri venčení psíka šmykla na zľadovatenom chodníku a spadla priamo na hlavu. Záchranári sa snažili do nehbyného tela dievčiny navrátiť život takmer celú jednu hodinu. „Na miesto bola vyslaná posádka RZP aj RLP, ktoré sa mladú ženu (r.1994) pokúšali približne 50 minúť resuscitovať, no žiaľ neúspešne," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel.

Presnú príčinu smrti tínedžerky z Trnavy určí až pitva. „Poverený policajt obhliadkou miesta začal vo veci trestné stíhanie pre usmrtenie,“ dodal Hanus.

Podľa informácií Tv Markíza ide už o druhé tragické úmrtie v rodine dievčaťa. Pred piatimi rokmi jej totiž pri smrteľnej nehode zahynul otec aj brat.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu