Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Trnavčanka sa chcela zabiť: Takmer vykrvácala, zachránili ju v poslednej chvíli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: halloweenforum.com)

TRNAVA – Policajti zachránili život! Trnavským mužom zákona sa „v hodine dvanástej“ podarilo vypátrať zúfalú ženu (31), ktorá si minulý týždeň v piatok siahla na život. S dorezanými rukami ju našli neďaleko splavu v Kamennom mlyne a okamžite začali s prvou pomocou. Trnavčanke zavolali sanitku, ktorá ju previezla do nemocnice.

Trnavskí policajti v piatok (4. januára) zasahovali v rekreačnej oblasti Kamenný mlyn, kde sa mala nachádzať žena, ktorá chce spáchať samovraždu. V tú chvíľu začal boj so sekundami. Prečesávali okolie, no ženu nemohli nájsť. „Prepátravali a prehľadávali okolie splavu, no žiadne auto, ani pohyb osôb, nespozorovali,“ uviedol trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Jeden z policajtov našťastie okolie dobre poznal a vedel, že k splavu sa dá dostať autom aj po panelovej ceste. Vďaka tomu sa im nakoniec zúfalú ženu podarilo vypátrať. „Hliadka sa teda presunula tým smerom, kde napokon našli zaparkované osobné auto Audi s trnavskou značkou,“ dodal Hanus.

V aute sedela Trnavčanka s dorezanými rukami. Policajti jej poskytli prvú pomoc a zavolali záchranku, ktorá ju odviezla do nemocnice. Smutno začínajúci príbeh tak nakoniec vďaka mužom zákona skončil šťastne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu