Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skromný a zároveň veľkolepý silvester v Košiciach: Zábava za necelých 10 tisíc

Silvester v Košiciach bude stáť necelých 10 tisíc Zobraziť galériu (7)
Silvester v Košiciach bude stáť necelých 10 tisíc (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Oslavy konca roka a privítanie Nového budú v metropole východu také ako sa patrí. Plné hudby, zábavy a nebude chýbať ani pyromuzikálny ohňostroj. To všetko za necelých 10 tisíc eur.

Baviť sa začnú Košičania už od rána. Pre najmenších je pripravený detský Silvestewr v Historickej radnici, ktorý začne už o 10,00 hodine. Po skončení deti nahrajú svoje video odkazy a priania do nového roka, ktoré sa budú premietať počas „Veľkého Silvestra“ na košickej Hlavnej ulici. Gro osláv totiž začne až o 20,00 hodine v centre mesta. V programe vystúpia najmä revival kapely, takže o dobrú náladu sa postará Abba Born Again, Kabát revival, Bon Jovi revival.

Nebudú chýbať ani zábavné pesničky v podaní východniarskej skupiny Ščamba, zatancuje tanečný súbor Vánok z Veľkých Kapušian a baviť vás bude DJ Pepo. Súčasťou silvestrovského programu, bude i množstvo súťaží. „Tohtoročný Silvester stojí 9800 eur, čo je o 2 tisíc eur menej ako minulý rok. Otvorené budú aj stánky s občerstvením, ktoré boli súčasťou Vianočných trhov,“ povedala nám Linda Šnajdárová z Magistrátu.

V prvé sekundy roka 2013 bude pripravený PYROMUZIKÁLNY OHŇOSTROJ, pri ktorom sa pyrotechnické efekty skĺbia s hudobným podkladom.

Na porovnanie, Bratislava za minuloročné oslavy Nového roka zaplatila 100 tisíc eur, čo bolo dokonca o 50 tisíc eur menej, ako predvlani. Silvestrovský ohňostroj trval 12 minút a počas osláv vystúpilo na námestiach množstvo hudobných kapiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu