Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Šéf SNS Slota bol po prehratých voľbách u premiéra Fica

Ján Slota
Ján Slota

ŽILINA/BRATISLAVA - Šéf národniarov Ján Slota opúšťa žilinskú radnicu. Včera neúradoval vo svojom krajskom meste, ale hneď ráno zamieril do hlavného mesta.

Do Bratislavy prišiel so šoférom na luxusnom mercedese s nálepkou krajského mesta na evidenčnom čísle. K premiérovi Ficovi prišiel a odišiel bočným vchodom.

Na Slotu, ktorý „padol“ v sobotňajších voľbách, cez obed viac ako hodinu čakal šofér na parkovisku v areáli Úradu vlády. Parkoval pri bočnom vchode do budovy, v ktorej sídli premiér. Šéf kabinetu Fico (Smer) neskrýval prekvapenie, že Slota nebol zvolený za primátora Žiliny.

Prečo? „Myslím si, že pre obrovské problémy, ktoré mal so zdravotným stavom syna. Nemal tak dostatok času venovať sa voličom. Je to škoda. Podľa môjho názoru Slota urobil pre Žilinu veľa,“ povedal premiér pre Nový Čas. Šéf vládneho kabinetu sa so Slotom včera stretol v budove vlády. O čom hovorili? „O príprave nadchádzajúcej parlamentnej schôdze,“ povedal šéf národniarov, ktorý rovno od premiéra zamieril do NR SR. Ako vníma fakt, že ho po šestnástich rokoch vládnutia na radnici Žilinčania už nezvolili za pr vého muža mesta? „Mal som počas volieb iné starosti. Asi neviem tak presvedčivo klamať ako opozícia. To, že sa Žilinčania dali oklamať, zistia veľmi rýchlo,“ uzavrel Slota.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu