Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

FOTO, z ktorých mrazí: Zrážka pri Meveďove, v tomto vraku vyhasol život (†25)

Z áut po zrážke ostali len kopy šrotu Zobraziť galériu (12)
Z áut po zrážke ostali len kopy šrotu (Zdroj: polícia)

DUNAJSKÁ STREDA – Pri pohľade na zábery z miesta tragickej nehody pri Medveďove prebieha mráz po chrbte. V kope šrotu, ktorý ostal po havárii z Golfu, v nedeľu zahynula mladá spolujazdkyňa (†25). Za jej smrť zrejme môže vodička (24), ktorá nedala prednosť rútiacemu sa Jeepu a vošla mu priamo do cesty. Ťažko zranenú ju previezli do nemocnice, kde ošetrili aj deti, ktoré sedeli v Jeepe.

K nehode došlo v nedeľu ráno na križovatke pri obci Medveďov (okres Dunajská Streda). Vodička Golfu z Bratislavy do nej vošla bez toho, aby dala prednosť Jeepu prichádzajúcemu po hlavnej ceste zprava a ten do nej v plnej rýchlosti vrazil. Následky nehody boli katastrofálne. „Počas dopravnej nehody sa vodička Golfa zranila ťažko a bola prevezená vrtuľníkom do nemocnice,“ uviedol trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

 

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: polícia)

 

Jej spolujazdkyňa však toľko šťastia nemala, v aute, z ktorého po silnom náraze ostala len kopa šrotu, poslednýkrát vydýchla. „Spolujazdkyňa (25) utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla,“ dodal Hanus. Vodič Jeepu z Kanady a jeho 40-ročná spolujazdkyňa neboli zranení.

V aute však viezli aj tri deti (4,10,14), z ktorých dve sa zranili ľahko. „Alkohol u vodiča zistený nebol, vodičke bola odobratá krv,“ uviedol hovorca. Príčiny a mieru zavinenia dopravnej nehody vyšetruje polícia.

 

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: polícia)

 

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu