Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ničivá zrážka v Maduniciach: V zdemolovanom aute zahynula Gabika (†19)

Gabika zahynula v tomto vraku Zobraziť galériu (7)
Gabika zahynula v tomto vraku (Zdroj: Facebook, Polícia)

MADUNICE – Vyhasol ďalší mladý život! Smrťou Gabriely (†19) z Rakovíc skončila čelná zrážka osobného auta a kamióna, ku ktorej došlo včera večer v obci Madunice. Nákladné auto z ničoho nič prešlo do protismeru, v ktorom v plnej rýchlosti vrazilo do prechádzajúceho Oplu. Z auta po silnom náraze ostali len kopy šrotu, jeho mladá vodička nemala šancu prežiť.

Nákladné auto Volvo včera okolo 20:00 prechádzalo od Maduníc smerom na Trnavu, keď zrazu prešlo do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim Oplom. „Jeho mladá, len 19 ročná vodička z Rakovíc (okr. Piešťany), čelnú zrážku s kamiónom neprežila,“ uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Vodič (51) kamióna sa pri nehode nezranil.

 

Ničivá zrážka v Maduniciach:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

 

Polícia ho podrobila dychovej skúške, no alkohol uňho nezistila. „Prípad prevzal vyšetrovateľ a začal trestné stíhanie pre usmrtenie,“ dodala Kredatusová. V prípade, že kamionistovi dokážu vinu, za smrť mladej vodičky mu hrozí až päť rokov za mrežami. Polícia opäť apeluje na vodičov, aby sa počas jazdy plno venovali šoférovaniu a dodržovali dopravné predpisy a vyhli sa tak podobným tragédiám.

 

Ničivá zrážka v Maduniciach:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu