Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prezident U.S. Steelu Rintoul poslednýkrát v Košiciach: S Rašim ponúkal punč!

Prezident U.S. Steelu David J. Rintoul Zobraziť galériu (8)
Prezident U.S. Steelu David J. Rintoul (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Košických Vianoc sa už 12 rokov pravidelne aktívne zúčastňuje i americká spoločnosť U.S.Steel. A tak si „čapovanie“ primátorského punču ešte naposledy vyskúšal i prezident U.S.Steelu David J. Rintoul.

Primátorský punč spoločne ponúkal aj s primátorom mesta Richardom Rašim. Predaj spoločnosti zahraničným ukrajinským alebo ruským záujemcom je totiž už len otázkou času. Spoluprácu s U.S.Steelom si pochvaľuje i primátor. U. S. Steel je nielen najväčším zamestnávateľom na východnom Slovensku, ale aj dôležitým partnerom mesta pri organizácii najväčších kultúrnych, spoločenských a športových podujatí – Vianoc, Medzinárodného maratónu mieru a v súčasnosti aj projektu Európske hlavné mesto kultúry. Bez ohľadu na to, ako sa situácia okolo predaja U. S. Steel vyvinie, verím, že nastavená úroveň spolupráce bude minimálne udržaná a železiarne budú dobrým partnerom mestu pri realizácii a udržateľnosti jednotlivých projektov. Dobrá spolupráca verejného a súkromného sektora je nevyhnutná napríklad pre fungovanie investičných projektov EHMK,“ dodáva Raši.

Počas tohtoročných trhov je punč k dispozícii len v stánku, v ktorom ho budú okrem primátora a starostov mestských častí ponúkať aj osobnosti Košíc. Vlani sa pri jeho predaji vyzbieralo viac ako 11.300 eur. Výťažok z tohtoročného predaja poputuje do neziskovej organizácie Oáza – nádej pre nový život, Krajskému centru Slovenského zväzu telesne postihnutých a Artestu – umeleckému združeniu znevýhodnenej mládeže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu