Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opitý hasič vpálil autom do rodinného domu: Chcel oblafnúť policajtov!

Hasič s vyše 2 promile vyletel z cesty Zobraziť galériu (4)
Hasič s vyše 2 promile vyletel z cesty (Zdroj: polícia)

SENEC – Poriadnu škodu včera večer napáchal vodič (34) zo Senca, ktorý nezvládol riadenie a so svojím Chryslerom vpálil do plota rodinného domu. Za volantom havarovaného auta sedel hasič a navyše opitý! Keď na miesto prišli policajti, snažil sa nehodu dokonca zamaskovať.

K nehode došlo včera približne o 19:40 na Trnavskej ulici v Senci. Podgurážený vodič si to namieril rovno do rodinného domu. „V dôsledku nárazu došlo k poškodeniu oplotenia a rozvádzaču elektriny,“ informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Na miesto okamžite vyrazili policajti, ktorí zahliadli ako sa tackajúci vodič snaží nehodu zamaskovať. „Policajti po príchode na miesto ďalej spozorovali ako sa vodič predmetného vozidla pokúšal strhnúť zadnú tabuľku s EČ,“ uviedol Peczár. Podozrenie, že muž sa pred jazdou posilnil alkoholom sa potvrdilo, keď nafúkal 2,27 promile.

Opitý hasič si to
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Nekalé pohnútky Senčana zbaviť sa ŠPZ-tky muži zákona pochopili, keď zistili, s kým majú dočinenia. Za volantom Chrysleru totiž sedel hasič. „Počas kontroly osoby bolo zistené, že 34-ročný muž z okresu Senec je v služobnom pomere MV SR, kde pracuje ako príslušník Hazz,“ prezradil Peczár.

Senčan tak zrejme po tomto prešľape bude musieť uniformu hasiča vyzliecť. Policajti ho po nehode zadržali a odviezli na policajné oddelenie. Za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky mu hrozí až jeden rok za mrežami.

 

Opitý hasič si to
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu