Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sanitka vytlačila motorkára z cesty: Záchranár ho nechal ležať v poli a ušiel!

Motorkár vyletel do kukuričného poľa Zobraziť galériu (3)
Motorkár vyletel do kukuričného poľa (Zdroj: polícia)

PREŠOV – K vážnej nehode došlo na ceste medzi Veľkým Šarišom a Šarišskými Michaľanmi, keď motorkár (42) predbiehal sanitku. Záchranár za volantom sa v tom momente rozhodol predchádzať tiež a muža na motorke tak vytlačil z cesty. Neznámy sanitár po nehode nezastavil a ťažko zraneného cyklistu nechal ležať v poli.

Nehoda sa stala v auguste tohto roka asi okolo 9:15. Motorkár na Honde Hornet za križovatkou na obec Gregorovce predchádzal dve autá, pričom jedno z nich bola sanitka. Záchranár však v tom istom momente začal takisto predbiehať a motocyklistu tým ohrozil. „Musel brzdiť, dostal balans a následne zišiel vľavo mimo cestu do kukuričného poľa, pričom počas toho z motocykla spadol,“ uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

 

Sanitka vytlačila motorkára z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Sanitka po nehode ďalej pokračovala v ceste bez toho, že by zastavila. Motorkár ostal ležať v poli s ťažkými zraneniami. „Následkom pádu utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia a práceneschopnosťou viac ako 42 dní,“ dodal hovorca.

Polícia teraz preto žiada vodičov, ktorí v tom čase prechádzali daným úsekom a nehodu videli, aby ich kontaktovali. Informácie, ktoré by mohli pomôcť vyšetrovaniu im môžu poskytnúť buď osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Prešove (Vajanského 32, Prešov), prípadne na telefónnom čísle 158.

 

Sanitka vytlačila motorkára z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu