Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Polonahý blázon chcel skočiť zo 6. poschodia: Poďte si po mňa, kričal na policajtov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA – V Petržalke sa schyľovalo k dráme! Obyvateľov sídliska na Romanovej ulici včera večer vydesil pohľad na polonahého muža (30), ktorý nebezpečne balansoval na parapete okna na šiestom poschodí. Keďže Bratislavčan má psychické problémy a hrozilo, že skočí, na miesto okamžite vyrazili policajti, ktorým sa bláznivý muž vysmieval do tváre!

Dramatický pondelkový večer začal krátko po deviatej hodine, keď preľaknutí susedia zavolali políciu na údajného samovraha. K paneláku na Romanovej ulici dorazili príslušníci mestskej polície, ktorí na šiestom poschodí domu zahliadli polonahého muža. „Na parapete jedného z okien bytu na šiestom podlaží stál polonahý muž. Z jeho chovania sa dalo usúdiť, že tento si chce siahnuť na svoj život a to skokom z okna,“ povedal nám hovorca mestskej polície Peter Pleva.

Zatiaľ čo sa policajti snažili psychicky chorého muža upokojiť, on sa im zhora vysmieval slovami: „Akí ste frajeri, poďte si pre mňa!“ Na miesto následne dorazili aj hasiči, ktorým sa podarilo vyraziť dvere do mužovho bytu a policajti ho dostali do bezpečia. Blázna odovzdali do rúk záchranárov a tí ho previezli do nemocnice. „Záchranári ho po ukončení celej akcie previezli do Univerzitnej nemocnice na Antolskú ulicu,“ uviedol pre Topky hovorca záchranárov Boris Chmel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu