Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Takto skončila zrážka s jeleňom pri Brezne: Auto do šrotu, posádka ťažko zranená!

Náraz s jeleňom auto úplne zdemoloval Zobraziť galériu (3)
Náraz s jeleňom auto úplne zdemoloval (Zdroj: polícia)

BREZNO – Zničené autá a zdochlina na ceste! To je hrozivý scenár utorňajšej nehody, ktorá sa odohrala na ceste v obci Valaská. Jeleň, ktorý vybehol z priľahlého lesa a skočil pod kolesá Fábie, spôsobil obrovské škody. Z havarovaných áut ostali len kopy plechu a vodiči skončili s ťažkými zraneniami v nemocnici!

Jeleň prebiehajúci cez cestu spôsobil v utorok vo Valaskej riadnu pohromu. Vodičovi (31) Fábie z tej istej obce večer po desiatej počas jazdy vbehol rovno pod kolesá. „Dopravnú nehodu zavinila lesná zver – jeleň, ktorý  z bezprostrednej blízkosti z lesa,“ informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

 

Takto skončila zrážka s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Po zrážke s divou zverou sa následne šofér zrazil aj s protiidúcou Octáviou, za volantom ktorej sedel muž (46) z Čierneho Balogu. „Octávia po náraze zišla mimo cestu, kde sa prevrátila cez strechu,“ dodala hovorkyňa. Z oboch áut po nárazoch ostali len kopy plechu, pri ktorých ležal uhynutý jeleň. Oboch vodičov s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Dvaja spolujazdci sa zranili ľahko.

Škoda na zdemolovaných autách sa vyšplhala až na niekoľko tisíc eur. „Na vozidlách vznikla škoda odhadnutá na 10-tisíc eur, uhynutím jeleňa vznikla škoda 50 eur pre poľovné združenie v Brezne,“ uviedla Faltániová. Stretu s divou zverou počas jazdy sa pre podobné škody na majetku a zdraví treba vyhýbať veľkým oblúkom.

 

Takto skončila zrážka s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu