Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladíci z Bratislavy zažili naháňačku ako z akčného filmu

ILUSTRAČNÉ FOTO
ILUSTRAČNÉ FOTO

BRATISLAVA - Naháňačku ako zo seriálu Kobra 11 zažili v noci na dnes dvaja mladíci z Bratislavy vo veku 22 a 25 rokov v Senci. Približne o 23.00 hod. ich od nočného podniku pri kruhovom objazde v Senci prenasledovali neznámi páchatelia na aute Nissan Muranno.

Mladíci išli vo Forde Galaxy. Ako agentúru SITA informovala zástupkyňa bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiana Kurucová, doposiaľ neznámi páchatelia zablokovali Ford a bejzbalovými palicami rozbili na aute sklá. Posádke Fordu sa podarilo s ich autom na kúsok ujsť, ale aj naďalej ich prenasledovali páchatelia. Pri Bernolákove na nich čakala posádka ďalšieho Nissanu a pri prejazde do nich hádzali kamene. Potom obe autá Nissan prenasledovali Ford a viackrát vystrelili nezisteným smerom.

Obe autá do Fordu striedavo narážali zo strán a neďaleko obchodného domu v Ivanke pri Dunaji auto zablokovali a opäť auto devastovali. Mladíkom z Fordu sa podarilo pokračovať v jazde do Bratislavy, obe vozidlá Nissan ich naďalej prenasledovali až po Starú Vajnorskú cestu. Ford zastavil až pri policajnej hliadke. Motív, ako aj ďalšie okolnosti tejto drámy polícia vyšetruje. Kurucová dodala, že bolo začaté trestné stíhanie pre vydieranie formou spolupáchateľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu